На Буковині 26-річний хлопець позбавив життя 70-річного дідуся

Мешканець Вижницького району забив до смерті сусіда та втік з місця злочину. Повідомлення про виявлення тіла 70-річного мешканця села Черешенька у будинку місцевого мешканця до правоохоронців надійшло другого жовтня цього року. На місці події експерти констатували смерть потерпілого від численних тілесних ушкоджень.

Співробітники міліції встановили, що літнього чоловіка позбавив життя 26-річний односельчанин. Хлопець раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства та нанесення тілесних ушкоджень.

Конфліктна ситуація між потерпілим та підозрюваним виникла під час спільного розпиття алкоголю вдома у 42-річного місцевого жителя. Хлопець розлютився на дідуся та та почав бити його руками та ногами. Після цього втік з місця події. Однак, міліціонери його швидко знайшли. Він переховувався у своїй хаті.

Правоохоронці на місці злочину вилучили низку речових доказів, які підтверджують вину підозрюваного. Коли хлопець зрозумів, що його викрили у всьому зізнався. Підозрюваного тримають під вартою. Йому загрожує ув’язнення строком до п’ятнадцяти років.

джерело Чернівецький промінь

peredplata