Чернівецька ОПОРА шукає спостерігачів на день виборів

Чернівецька ОПОРА шукає спостерігачів на день виборівЧернівецьке представництво Громадянської мережі ОПОРА оголошує набір короткотермінових спостерігачів для роботи в день голосування 25 жовтня 2015 року в районах області.

Кандидати повинні бути повнолітніми та вмотивованими для цієї нелегкої роботи, а також не можуть бути членами політичних партій. Зверніть увагу, що офіційним спостерігачем не може бути: член виборчої комісії; посадова особа органів виконавчої влади або суду, правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування; військовослужбовець; особа, яка проходить альтернативну (невійськову) службу.

Якщо Вас зацікавило громадське спостереження за виборами, то просимо заповнити анкету, перейшовши за цим посиланням http://www.oporaua.org/join/ .
Нагадаємо, що з 5 вересня у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, які здійснюють моніторинг виборчого процесу в країні. До них приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.

Розпочала роботу гаряча лінія Чернівецького представництва Громадянської мережі «ОПОРА». Відповідно всі бажаючі можуть задзвонити за номером 099 010 6551 і отримати консультацію щодо виборчого процесу або ж повідомити про порушення. А про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

За коментарями звертайтесь:
Координатор виборчих програм Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА Тарас Прокоп, тел. +380954900504, prokoptar@gmail.com

peredplata