У цьому році у буковинців було менше запитань до посадовців митниці, аніж у минулому

За інформацією Чернівецької митниці ДФС, впродовж 9 місяців цього року на розгляд митного відомства регіону надійшло 22 письмових звернення громадян, що на 18 звернень менше, ніж у минулоріч. Найбільше заявників цікавили питання митного законодавства, а також праці і заробітної плати. Відповіді на 21 звернення надано у строки, передбачені Законом України «Про звернення громадян», 1 звернення знаходиться на стадії розгляду.

Окрім того посадові особи митниці здійснили особистий прийом 54 громадян (58 за аналогічний період 2014 року), яким надано роз’яснення з питань митної політики, соціального захисту та оплати праці.

Також упродовж звітного періоду на розгляд до Чернівецької митниці ДФС надійшло 18 запитів на публічну інформацію. У своїх запитах громадяни просили надати статистичні дані, копії декларацій про доходи посадових осіб митниці, а також інформацію про порядок тимчасового ввезення транспортного засобу на митну територію України та перетину кордону на авто, – інформують фахівці митного відомства Буковини.

peredplata