Буковинські правоохоронці працюють на випередження (ВІДЕО)

Буковинські правоохоронці працюють на випередження (ВІДЕО) Про це заявив на прес-конференції Святослав Кішлар, начальник управління громадської безпеки УМВС в Чернівецькій області.

За словами пана Кішляра під час проведення виборчої кампанії вже зафіксовано більше 30 фактів порушень. В чотирьох випадках винних притягнуто до адміністративної відповідальності. Найпоширенішими видами порушень начальник громадської безпеки називає порушення порядку розміщення агітаційних наметів, розповсюдження друкованих агітаційних матеріалів без вихідних даних, а також порушення благоустрою, зокрема розклеювання плакатів на парканах та деревах. Як зазначає пан Святослав, кримінальних проваджень наразі немає – і це свідчить ні про що інше, як про оперативність роботи правохоронців, які виконують, в першу чергу, превентивну функції.

Неодноразово наголошуючи на тому, що основною метою їхньої роботи є забезпечення невиконання злочинів, тобто, власне, превентивність, УМВС в особі пана Кішляра закликає громадян допомагати міліції у виявленні правопорушень.

Речниця ЧСБУ в Чернівецькій області Леся Федоренко, теж присутня на прес-конференції, додала, що гарячі лінії є також і в СБУ, як всеукраїнські, так і місцеві, отож громадяни можуть звертатися в будь-який час у разі виявлення ними будь-яких порушень на дільницях, а також будь-яких проявів диверсійного та терористичного характеру.

Буковинські правоохоронці працюють на випередження (ВІДЕО)

Наразі за оперативною інформацією СБУ отримано 4 звернення від громадян про порушення, проводиться перевірка.

peredplata