Фіскальна служба Буковини створила свою офіційну сторінку в соціальній мережі Facebook

Про це повідомив В.о. начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Іван Матіос.

За його словами, стрімкий розвиток світового та національного інформаційного простору ставить перед органами державної влади України нові завдання, від успішного виконання яких залежить рівень поінформованості громадян про позитивні зміни, що відбуваються у всіх сферах життя нашої країни. Так, належна організація та підвищення ефективності процесу комунікації між ньюзмейкерами та споживачами інформаційного продукту є надійною запорукою гармонійного розвитку українського суспільства.

Саме тому регіональне відомство фіскальної служби Буковини і її територіальні підрозділи не можуть залишатися осторонь реагування на виклики сьогодення та активно долучаються до застосування провідного світового досвіду донесення до населення інформації про найважливіші події.

Відповідно, з метою удосконалення взаємодії з місцевими друкованими та електронними засобами масової інформації Головне управління ДФС у Чернівецькій області розпочинає інформувати про свої здобутки, основні етапи реформування служби та результати боротьби з правопорушеннями у податковій та митній сферах у мережі Facebook.

Запрошую Вас відвідати нашу сторінку у вищезгаданій соціальній мережі за посиланням https://www.facebook.com/cv.sfs.gov.ua?ref=hl та ознайомитися з останніми новинами фіскального відомства краю.

peredplata