\”Затягування підрахунку голосів – це новітня технологія фальшування\” – ВО \”Свобода\”

"Затягування підрахунку голосів - це новітня технологія фальшування" - ВО "Свобода" На тлі масово зацікавлення в результатах місцевих виборів та параноїдальних пошуків повсюдних фальсифікацій (наче й без того їх було не досить), прес-служба однієї з політичних сил оприлюднила заяву, в якій вбачає затягування підрахунку голосів черговою фальсифікацією.

– У таких районах, як Путильський, Вижницький, Кіцманський та инші мали місце порушення чинного виборчого законодавства, коли робили перерви в роботі ДВК, масово повертали протоколи з ТВК через начебто неправильне їх заповнення, а потім ці ж протоколи переписували без присутности спостерігачів та кворуму членів ДВК. На деяких дільницях протоколи переписували за межами приміщення дільниці. Такі виборчі порушення дозволяють Аграрній партії, партіям \”Наш край\”, \”Відродження\”, \”Рідне місто\” та їхнім сателітам витягувати себе \”за вуха\”, – повідомляється у заяві.

Підозру у свободівців викликають також і тимчасові перерви через перевтому членів комісії, які, відповідно до тої ж таки заяви \”набувають масового характеру лише в окремо взятій області\”.

peredplata