Вогнеборці Буковини ліквідували п’ять пожеж

Вогнеборці Буковини ліквідували п’ять пожежМинулих вихідних в Чернівецькій області виникло п’ять пожеж. В с. Іванівці Кельменецького району виникло дві пожежі. 17 грудня горів житловий будинок місцевого мешканця, а 18 грудня виникла пожежа в господарській будівлі. В обох випадках на місце події виїжджав пожежно-рятувальний підрозділ смт. Кельменці, який ліквідував небезпеку. Завдяки цьому від знищення було врятовано дві будівлі. Постраждалих на пожежі немає.

18 грудня в с. Коболчин Сокирянського району горіла лазня місцевого жителя. За короткий проміжок часу на місце пожежі прибув пожежно-рятувальний підрозділ. Пожежу вдалося швидко ліквідувати. Це дозволило врятувати будівлю лазні і поруч розташований автомобіль. Загиблих та травмованих немає.
19 грудня виникло дві пожежі в с. Давидівка Сторожинецького району. В обох випадках вогнем було охоплено стіг сіна. За місцем виклику було направлено вогнеборців з м. Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Давидівка та Банилів-Підгірний, які ліквідували пожежі. Від вогню було врятовано одну будівлю. Постраждалих немає. Причини виникнення усіх пожеж та суму збитків завданих пожежами, встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.

Відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю
УМНС в Чернівецькій області

peredplata