Буковинця судитимуть за умисне вбивство односельчанина

Буковинця судитимуть за умисне вбивство односельчанинаПрокуратура Новоселицького району Чернівецької області завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно жителя Новоселиччини, якого підозрюють в умисному вбивстві. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 44-річний мешканець села Припруття Новоселицького району Чернівецької області, будучи раніше засудженим за вчинення умисного вбивства та маючи непогашену та не зняту в законному порядку судимість( 02.12.2013 умовно-достроково звільненим ухвалою Сокирянського районного суду на невідбутий строк 1 рік 11 місяців 7 днів за ст. 81 КК України), знову скоїв умисний особливо тяжкий злочин.

Так, 14 серпня 2015 року підозрюваний гостював у односельчанина. Після спільного розпивання алкогольних напоїв він звинуватив 45-річного господаря дому у крадіжці телефону і завдав йому тяжкі тілесні ушкодження.

Від отриманих травм, зокрема масивної внутрішньої кровотечі від розриву печінки, потерпілий загинув.

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні скеровано до суду. Процесуальний керівник кваліфікує дії підозрюваного п.13 ч.2 ст.115 КК України – умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині (умисне вбивство), за кваліфікуючою ознакою: вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство.

peredplata