Чернівчани цьогоріч надіслали понад 227 тис. податкових звітів

Упродовж десяти місяців цього року до ДПІ у м. Чернівцях надійшло 227306 звітних документів від платників податків. Варто зазначити, що 212014 документів, або понад 93% надіслані засобами телекомунікаційного зв’язку.

Традиційно, серед чернівецьких платників найбільше переваги електронного документообігу використовують платники ПДВ та ЄСВ. В електронному вигляді через е-mail вони надали 100% та 97% звітів відповідно.

До слова, з початку цього року безкоштовно отримали електронний цифровий підпис 1577 чернівецьких платників податків. Серед них підприємці, керівники та бухгалтери, які вирішили не переплачувати комерційним структурам, а безкоштовно оформили ключі електронного цифрового підпису в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях. У жовтні власниками ключів електронного цифрового підпису стали 127 містян.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що детальну інформацію щодо режиму роботи, розміщення віддалених пунктів реєстрації користувачів АЦСК ІДД платники можуть отримати на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД (acskidd.gov.ua/головна /«Контакти»). Перелік документів, необхідних для отримання посилених сертифікатів ключів, наведено в розділі «Підготовка документів»

Запрошуємо до Центру сертифікації ключів, який знаходиться в ЦОП ДПІ у м. Чернівцях за адресою: вул. Героїв Майдану, 200-А, каб. 110, тел.: 51-43-79. Податківці завжди готові надати практичну допомогу.

peredplata