Можливості ноутбуків Acer

Можливості ноутбуків AcerНаприкінці 2006 року керівництво компанії Acer виступило перед шанувальниками своєї продукції з досить дивним зверненням, в якому говорилося, що відтепер всі портативні комп\’ютери, що сходять з конвеєрів компанії будуть класифікуватися по чотирьом основним групам: мобільність в роботі, домашній ноутбук, заміна десктопа і рішення для офісів.

Ми з вами, будучи лукавими користувачами, відразу вловили в даному повідомленні наміри маркетологів Acer, адже, по суті, саме на ці групи ноутбуки і діляться, тому подібна заяву виробника є не більш ніж залученням уваги до і без того якісної продукції, що, до речі, ми теж чудово знаємо. Але коли компанія вирішила саме таким чином позиціонувати свою продукцію, пропонуємо познайомитися з новою класифікацією.

Заміна десктопа
У першу категорію увійшли переважно бюджетні моделі, орієнтовані на студентів та учнів шкіл. Такому рішенню сприяли кілька чинників, а саме: умовно невелика вартість техніки Acer, якість збірки, загальна ергономіка, простота в експлуатації. Лептопи, що входять у дану категорію, не тільки здатні повноцінно замінити домашній стаціонарний комп\’ютер, але і стати першим персональним комп\’ютером.

Ноутбуки для офісу
Безліч компаній, які проводять заміну стаціонарних ПК на портативні комп\’ютери, віддали свою перевагу ноутбукам Acer. Пояснюється цей факт не тільки невеликою вартістю ноутбуків і стильним дизайном, але і чудовим співвідношенням впроваджених інноваційних технологій і продуктивності девайсів, що в сумі дає офісному планктону працювати більш продуктивно. У дійсності, до найменування категорії було б кращим застосувати епітет \”універсальні\”, так як ноутбуки для офісу включають в себе мультимедійні моделі й пристрої бізнес-класу.

Мобільність в роботі
Представлена категорія включає в себе ряд моделей лептопів, що відрізняються високою мобільністю. Основні вимоги, пропоновані користувачами до таких девайсів, – це невеликі габарити, висока продуктивність, широкий вибір комунікаційних можливостей.

Домашній ноутбук
Ця група ноутбуків увібрала в себе найбільш продуктивні пристрої, що мають великі широкоформатні екрани, повнорозмірні клавіатури, багатоядерні процесори і потужну графічну підтримку. Габарити і вага таких девайсів не додає їм мобільності, але в домашніх умовах вона не потрібна. Основні пріоритети останньої категорії – якість і продуктивність.

Будь-який інтернет-магазин в Україні з задоволенням береться за реалізацію ноутбуків Асег по причині їх мегапопулярності. Розумне співвідношення ціни і якості – запорука успіху виробника у користувачів різних верств населення.

Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata