Ноутбуки Asus: для всіх і кожного!

Ноутбуки Asus: для всіх і кожного!Сьогодні сучасний ноутбук купити можна не тільки в звичних з давніх часів роздрібних торгових точках, але і в мережі Інтернет, використовуючи для цього відповідні сайти віртуальних магазинів. Головне – визначитися з вимогами, які ви хочете пред\’явити до лептопу (виявити специфіку застосування пристрою), а також з сумою, яку ви готові віддати за комп\’ютерну обновку.

Багато виробників портативної комп’ютерної техніки пропонують широкий вибір різноманітних пристроїв, орієнтованих на різні споживчі категорії. І серед лідерів виробництва комп\’ютерної техніки не можна не виділити компанію Asus, чия продукція швидко завоювала український ринок. У чому ж успіх цього китайського виробника?

В першу чергу він полягає у виробництві ноутбуків з орієнтацією на всі можливі верстви населення. Іншими словами, в лінійці виробника є моделі для всіх і кожного. Цільова аудиторія фірмових лептопів включає в себе як студентів, так і бізнесменів. В доступному арсеналі Asus ви можете підібрати для себе не тільки бюджетну модель, але також ноутбук для офісу, бізнесу, мультимедійний або ігрової девайс. Їх продуктивність настільки висока, що такою технікою можна легко замінити стаціонарний персональний комп\’ютер (десктоп). Одним з таких потужних монстрів є Asus N55SF-2630QM-B8FVAP.

Цей девайс вдало поєднує в собі не тільки стильний дизайн, який гармонійно доповнює імідж власника пристрою, але також високу якість збірки, надійність конструкції і відмінну продуктивність. Лептоп обладнаний 15,6-дюймовим широкоформатним дисплеєм, дозвіл якого дозволяє переглядати FullHD-відео, а також відображати віртуальний світ ресурсномісткої комп\’ютерної гри при максимальних налаштуваннях.

LED підсвічування, інтегроване в екран, забезпечує не тільки високу читабельність картинки, але і відмінну передачу кольору в будь-яких умовах, навіть при яскравому зовнішньому освітленні. Висока продуктивність ноутбука гарантована потужним чотирьохядерним процесором IntelCore i7-2630QM, частота якого становить 2.0 ГГц, модулем оперативної пам\’яті об\’ємом 8 Гб і дискретним графічним адаптером NVIDIA GeForce GT 555M з 2 ГБ виділеної пам\’яті. Такий тандем дозволяє ноутбуку Asus N55SF-2630QM-B8FVAP справлятися з більшістю поставлених завдань, включаючи роботу в графічних редакторах.

Зрозуміло, що дані технічні характеристики не є граничними для ноутбуків Asus, ніж ви можете переконатися, відвідавши будь-який інтернет-магазин (сайт) або проконсультувавшись у продавців в роздрібних торгових точках. Під ваші запити можна знайти й іншу модель, яка б точно відповідала ім. І це просто, адже виробник пропонує широкий асортиментний ряд техніки для всіх і кожного. Успіхів вам разом з ноутбуками Asus!

Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata