В Новоселицькому районі продовжуватимуться пошуки призовників, які не з’явились на призовні комісії

В Новоселицькому районі продовжуватимуться пошуки призовників, які не з’явились на призовні комісії Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні районної призовної комісії

Як повідомляють у Прес-центрі Новоселицької райдержадміністрації, сьогодні відбулося засідання районної призовної комісії. На цьому засіданні було прийнято рішення про продовження роботи над забезпеченням явки призовників. Зокрема в Новоселицькому районі продовжать свої роботи мобільні групи у складі працівників місцевого військкомісаріату та місцевих правоохоронців, які розшукуватимуть призовників, що не з\’явились на призовні комісії.

Також на засіданні обговорили створення агітаційної групи з числа з числа працівників районної державної адміністрації, районного управління освіти, відділу культури, засобів масової інформації. Завдання агітаційної групи – довести до населення району важливість строкової військової служби та обов’язку кожного громадянина відповідно до статті 65 Конституції України. В першу чергу такі заходи слід провести в тих населених пунктах, з яких найбільша кількість призовників які не з’явились на призовні комісії.

peredplata