Буковинські лісівники передали солдатам в зону АТО харчі та інструменти

Близько 600 кг продуктів працівники лісгоспів Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства передали через волонтерів у зону Антитерористичної операції.
– Відгукнулися усі лісгоспи нашого управління. Допомагали, хто чим може. Таким чином, зібрали кілька десятків ящиків яблук, картоплі, олії, консервованих грибів, варення та меду. Завдяки волонтерам ці продукти потраплять саме у ті місця, де вони найбільше потрібні. Дякую працівникам лісової галузі за те, що вкотре залишились небайдужими, – зазначив головний лісничий Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий.
Окрім харчів, лісівники передали в зону АТО інструменти. Це дві добротні бензопили, призначені для розпилювання дров.
– За весь час Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства та лісгоспи чи не найактивніше допомагали хлопцям у зоні АТО. Зараз солдати готуються до зими. Їм важливо мати і яблука, і натуральну консервацію. Важливе й отримання бензопил. Ними, поки ще немає снігу, воїни зможуть заготовити дрова для обігріву, – повідомив волонтер ГО «Буковинська громада»Володимир Дорош
Зібрана лісівниками допомога попрямує до солдат у Красногорівку та Піски, що на Донеччині.

peredplata