У буковинця з підвалу викрали 40 л вина та продукти харчування

Раніше судимий чоловік з підвального приміщення односельчанина викрав алкоголь та продукти харчування на загальну суму 1200 гривень. Про це інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

До Путильського відділення поліції за допомогою звернувся 60-річний житель села Сергії. Чоловік повідомив, що з підвального приміщення його господарства викрали 40 літрів вина та продукти харчування.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний односельчанин потерпілого.
У скоєному злочині чоловік зізнався. Зловмисник раніше мав проблеми із законом, він притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. У підвальне приміщення потерпілого крадій проник шляхом зламу навісного замка вхідних дверей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

peredplata