На своєму першому засіданні нова міська рада укладе Меморандум з мером Чернівців

Меморандум про спільні дії міського голови та депутатів міської ради в інтересах громади, кожного чернівчанина задля розвитку міста Чернівці запропонував укласти Олексій Каспрук на першій зустрічі з новообраними депутатами, яка відбулася 25 листопада за участю голови Чернівецької міської виборчої комісії Чернівецької області Сергія Бостана.

Окрім того, на першій сесії Чернівецької міської ради VІІ скликання після визнання повноважень депутатів міської ради нового скликання та новообраного міського голови пропонується розглянути питання щодо утворення постійних комісій ради, створення робочої групи з підготовки проектів Регламенту міської ради та Положення про постійні комісії міської ради, а також затвердити схему розміщення в сесійній залі депутатських фракцій, повідомляють в прес-службі Чернівецької міської ради. Міський голова Олексій Каспрук з метою дотримання графіку проведення погоджувальних процедур та своєчасного отримання фінансування запропонував на першій сесії також розглянути питання про схвалення проекту «Енергоефективність в будівлях бюджетної сфери у м. Чернівці», що підтримується Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO). Презентацію проекту пропонується повести 2 грудня о 16.00 під час Дня депутата, де новообрані депутати зможуть також ознайомитися з роботою системи електронного голосування.

Сергій Бостон повідомив, що міська виборча комісії Чернівецької області має намір скликати першу сесію новообраної міської ради 3 грудня цього року о 10.00, що відповідає вимогам Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

peredplata