Архітектурно-містобудівна рада Чернівців визначила місця для кіосків

Архітектурно-містобудівна рада Чернівців визначила місця для кіосківІз незаконно побудованими \”гратися\” не будуть.

На черговорму засіданні архітектурно-містобудівної ради було представлено проект комплексної схеми розміщення малих архітектурних форм на території Чернівців. «Робота над проектом добігає фіналу, – каже головний архітектор міста Наталія Хілько. – Наразі ми аналізуємо, з ким із підприємців варто продовжувати договори, з ким укладати нові. Деякі тимчасові споруди будемо зносити, а власникам, які допустили незначні порушення, виносимо попередження. Щодо абсолютно нових місць розташування, то насамперед обираємо ті райони Чернівців, де не вистачає торговельних крапок». Як повідомляє Прес-служба Чернівецької міської ради, згідно до проекту в місті визначається близько 250 місць для МАФів: кіосків, павільйонів та альтанок.
Із незаконно побудованими \”гратися\” ніхто не буде. Як заявив на черговому брифінгу міський голова Каспрук, міська рада дещо змінює підхід до порушників благоустрою:

– Ми будемо зносити все, що незаконно побудовано чи незаконно сплановано. Все, що робиться самовільно, все буде знесено, – твердо заявив він.

peredplata