Вбивство в селі Годилів (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕО)

Вбивство в селі Годилів (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕО)На території приватного господарства двоє людей загинуло від вогнепальних поранень

Як повідомляє прес-служба чернівецької обласної прокуратури, трагедія сталася вчора о 18-30. За попередніми даними правоохоронцям вдалося з\’ясувати, що невідомі проникли в житло місцевого приватного підприємця та, застосовуючи насильство і погрожуючи зброєю вимагали у господарів гроші та майно. В результаті нападу виникла перестрілка, результатом якої стало двоє вбитих. Одним із небіжчиків є 53-річний власник господарства, особу іншого досі не встановлено

На даний час особи, причетні до вчинення зазначеного злочину, не встановлені. Триває досудове слідство.

Офіційної версії події ще немає, поліція коментарів не дає.

Проте, як пише інтернет-видання \”Сторожинець-інфо\”, місцеві жителі розповідають декілька різних версій. За однією з них, нападників було четверо, вони увійшли до будинку через задні двері, розбивши скло. Потім зв’язали подружжя та деякий час катували. Чоловікові вдалося звільнитися, застрелити одного з нападників з зареєстрованої у нього мисливської зброї та побігти по допомогу, де його наздогнали кулі зловмисників. Після цього грабіжники залишили місце злочину.

Різняться у розповідях сусідів і типи зброї – хтось наполягає на тому, що злочинці стріляли з переробленої травматичної зброї, а хтось бачив на місці події гільзи від рушниці.

Голова селищної ради Великокучурівської об’єднаної громади Василь Тодеринчук повідомив, що на місце події викликали поліцію сусіди, які чули постріли. Дружину загиблого доставили до лікарні з пораненнями голови, але зараз є інформація, що вона вже вдома.

Коментар голови селищної ради – на відео (джерело – youtube):

По даній справі відкрито кримінальне провадження, ведуться слідчі дії.

peredplata