Два мости на Путильщині визнали \”непрацездатними\”

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області інформує, що повторним обстеженням тимчасових мостів САРМ через р. Черемош в с. Розтоки Путильського райну на км 22+415 та км 23+434 автомобільної дороги Р-62 Верховина – Усть-Путила – Вижниця – Сторожинець – Чернівці, проведеного 27 листопада 2015 року науково-виробничим підприємством “Тріада”, визначена загальна оцінка стану мостів як непрацездатні.

Відповідно до цих висновків по мосту можуть пропускатись тільки в односторонньому русі одиночні транспортні засоби загальною масою не більше 5т із швидкістю до 10 км/год. та дистанцією 70 метрів.

Для упередження виникнення аварійних ситуацій на зазначених мостах та їх повної руйнації Службою автомобільних доріг виставлені дорожні знаки про заборону руху транспортних засобів вагою понад 5т. Крім цього вводиться режим охорони шляхом залучення працівників державної служби охорони при Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області, які будуть контролювати виконання водіями вимог дорожніх знаків, виставлених за розробленою схемою згідно з Правилами дорожнього руху.

Об`їзд транспортних засобів здійснюватиметься за схемою, яка затверджена Службою автомобільних доріг у Чернівецькій області, погоджена ВБДР Управління превентивної служби в Чернівецькій області, Службою автомобільних доріг в Івано-Франківській області, ВБДР Управління превентивної служби в Івано-Франківській області та по маршруту:

Два мости на Путильщині визнали "непрацездатними"

peredplata