Дев’ять соціально вразливих родин з числа внутрішньо переміщених осіб заселять у гуртожиток, відремонтований за кошти Євросоюзу

Голова обласної ради Іван Мунтян відвідав гуртожиток в с.Михайлівка Глибоцького району, де триває капітальний ремонт за рахунок фінансування Євросоюзу в рамках реалізації обласною радою проекту «Покращення умов життя та соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб в Чернівецькій області».
Вже з нового року в двоповерховій будівлі планують поселити 9 соціально вразливих родин переселенців. Іван Мунтян разом з головою Глибоцької райдержадміністрації Георгієм Придієм та керівником Глибоцької об’єднаної територіальної громади Григорієм Ванзуряком обговорили стан виконання робіт. Голова обласної ради високо оцінив рівень їх проведення та пообіцяв сприяння у вирішенні будь-яких питань, які виникатимуть у процесі завершення ремонту. «Це один із конкретних прикладів, як за короткотерміновий період можна виконати значний обсяг робіт», – зазначив голова обласної ради.
У гуртожитку є одно- та двокімнатні квартири з окремими зручностями, які відповідають сучасним вимогам. Вони будуть умебльовані та оснащені побутовою технікою. Оскільки реалізація проекту триватиме до літа, декоративно-оздоблювальні роботи планують проводити вже в новому році. Варто додати, що досить великою є прилегла територія, де сім’ї з дітками матимуть можливість проводити своє дозвілля.
Родини для поселення в гуртожиток вже на початку нового року відбиратиме спеціальна комісія, яку планується створити в обласній раді.
• Джерело: Прес-служба обласної ради

peredplata