За 2015 рік платники Буковини сплатили понад 2 млрд. грн. єдиного соціального внеску

В Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області повідомили, сума єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплачена представниками бізнес-спільноти регіону, склала 2163,1 млн.грн.

Як зазначають у відомстві загалом, показник надходжень єдиного внеску перевищує суму надходжень у 2014 році майже на 219 тис. грн.

Роботодавці краю, які нарахували та сплатили єдиний внесок на суми заробітної плати, винагороди за договорами цивільно-правового характеру, допомоги по тимчасовій непрацездатності забезпечили надходження левової частки від загальних поступнлень внеску – 1926,6 млн. грн. Понад 106,7 млн. грн. єдиного внеску сплатили фізичні особи – підприємці регіону. Більше 127,6 млн. грн. мобілізовано внеску, нарахованого на суму грошового забезпечення військовослужбовців.

Сплата єдиного соціального внеску, запорука своєчасної виплати усіх соціальних гарантій нашим громадянам.

У фіскальній службі регіону нагадують, що фізичні особи-підприємці та юридичні особи, які мають найманих працівників, подають звітність та зобов\’язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний місяць, не пізніше 20 числа місяця, наступного за звітним.

peredplata