В пунктах пропуску Чернівецької митниці упродовж доби вилучено понад 2200 пачок сигарет

В пунктах пропуску Чернівецької митниці упродовж доби вилучено понад 2200 пачок сигарет на суму понад 41 тис.грн., дві автівки Фіат, вино та пиво

Вчора в пункті пропуску “Порубне” митного поста “Вадул-Сірет” Чернівецької митниці ДФС співробітниками митниці за результатами проведеного спільного з прикордонниками огляду автомобіля марки “Фіат” вилучено понад 2012 пачок прихованих від митного контролю сигарет торгових марок “Мальборо” та “Вінстон”. Разом з тютюновими виробами вартістю майже 39 тис.грн. вилучено і транспортний засіб зі спеціально виготовленим сховищем, оцінений у 70 тис.грн.
Тайник з прихованими предметами ПМП, що планувались до переміщення за кордон, громадянин Румунії облаштував шляхом вирізання та опускання частини днища автівки та приварювання додаткових металевих пластин.
Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Цього ж дня співробітниками Чернівецької митниці вилучено ще один транспортний засіб такої ж марки через приховування нашим співвітчизником 164 пачок сигарет “Ротманс” в тайнику, облаштованому під вітровим склом в порожнині передньої панелі салону автомобіля.

Загалом упродовж минулої доби в пунктах пропуску співробітникмами Чернівецької митниці за складеними протоколами про ПМП вилучено понад 2тис.200 пачок сигарет на суму понад 41 тис.грн., дві автівки Фіат загальною вартістю понад 130 тис.грн. та понад 60 пляшок напоїв, як-от: вино “Котнарі”, “Ізабелла” та пиво “Неумарк”.

peredplata