Буковинець намагався перевезти контрабанду в таємному сховку всередині паливного бака

Буковинець намагався перевезти контрабанду в таємному сховку всередині паливного бакаВ Порубному – чергова партія контрабандних цигарок

889 пачок сигарет марки “NZ Gold” та“NZ Blek” виявлено сьогодні під ранок співробітниками Чернівецької митниці ДФС спільно з представниколм прикордонної служби при проведенні поглибленого огляду легкового автомобіля марки “Фольксваген-Пассат” в пункті пропуску “Порубне” митного поста “Вадул-Сірет”.

Водій автівки, який прямував з України до Румунії в приватних справах, помітно нервував, і недаремно: адже приховав від митного контролю товар у спеціально виготовленому тайнику транспортного засобу. Сховище обладнано шляхом встановлення додаткової невеличкої ємності для дизельного палива в середині паливного бака, увесь інший простір якого було заповнено тютюновими виробами.

Буковинець намагався перевезти контрабанду в таємному сховку всередині паливного бака

За складеним працівниками митниці протоколом про ПМП тютюнові вироби на суму майже 10 тис. 700 грн. та транспортний засіб із спеціально виготовленими тайниками, оцінений у 50 тис.грн., вилучено.

Джерело: Прес-центр Чернівецької митниці

peredplata