Контрабандні цигарки везли до Румунії на конях

Контрабандні цигарки везли до Румунії на коняхБуковинські прикордонники затримали справжній цигарковий \”караван\”

Так, близько 6 ранку прикордонниками відділу «Красноїльськ» неподалік кордону виявлено 4 коней, завантажених тютюновими виробами. Очікуючи слушного моменту, правопорушники намагалися переправити до сусідів 40 пакунків з сигаретами марки «Вічерой», «Ротманс», «Кент» та «Ашіма».
Згодом під час проведення пошукових заходів і відпрацювання зворотного сліду за 800 метрів групою реагування було виявлено ще 10 пакунків із «куривом» та затримано громадянина України, який ймовірно причетний до протиправної діяльності.
У свою чергу, румунськими прикордонниками під час проведення спільних заходів по той бік кордону, вдалося затримати ще понад 40 пакунків сигарет, а також двох своїх співвітчизників, причетних до переправлення підакцизних товарів.
Загалом, в рамках проведення спільної операції було виявлено майже 100 пакунків сигарет на попередню суму понад 700 тисяч гривень. Наразі проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності, повідомляють у Прес-службі Чернівецького прикордонного загону.

peredplata