Вогнеборці Буковини протягом доби на пожежах врятували від знищення три будівлі

Протягом минулої доби на Буковині виникло чотири пожежі. В с. Чорний Потік Заставнівського району горів житловий будинок місцевої жительки 1971 року народження. За місцем виклику було направлено один пожежно-рятувальний підрозділ м. Заставна та місцеву пожежну команду с. Брідок. Дерев’яні елементи покриття будинку сприяли поширенню вогню. Загальна площа пожежі становила 120 метрів квадратних. Пожежею знищено покриття будівлі, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та стіни житлового будинку. Оперативні дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення дві будівлі. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області. Постраждалих немає.

В м. Чернівці на вул. Південно-Кільцевій виникла пожежа на балконі житлової квартири п’ятиповерхового будинку. Пожежно-рятувальний підрозділ, який прибув на місце події, за короткий проміжок часу ліквідував пожежу. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області встановлюють причину виникнення пожежі та суму збитків.

27 грудня в с. Новоселиця Кельменецького району горів піднавіс для зберігання сіна. На місце події був направлений пожежно-рятувальний підрозділ з смт. Кельменці та місцева пожежна команда с. Росошани, які ліквідували пожежу. Від вогню було врятовано піднавіс. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється фахівцями управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.

В смт. Кельменці виникла пожежа в автомобілі «Фольксваген Пасат». Вогонь знищив моторний відсік автомобіля. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється фахівцями управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області, повідомляє відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю УМНС в Чернівецькій області

peredplata