В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)

В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)На честь відкриття жителі села влаштували святковий концерт

Будівництво було розпочато ще в 2006 році, і ось врешті його завершили. Сільський будинок культури розраховано на 200 глядачів, наразі в новій споруді розміщено місцеве відділення пошти, сільська бібліотека та будинок культури, виконавчий апарат сільської ради.

На урочистому відкритті було присутнє керівництво краю, в тому числі й голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук. Відрадно, що громада села перетворила офіційні входини у дуже гарне свято. Навіть організували пишний святковий концерт. Багато горян отримали нагороди. Є сподівання, що й надалі ця ошатна, сучасна будівля буде осередком культурного розвитку славних нащадків Лук’яна Кобилиці.

В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)В селі Сергії на Путильщині врешті відкрили Будинок культури (ФОТО)

peredplata