Крупна партія контрабандних цигарок їхала в Чернівці із Одеси

Крупна партія контрабандних цигарок їхала в Чернівці із ОдесиКонтрабанду переправляли вантажівками одного із поштових перевізників

Сьогодні в рамках тісної взаємодії Державної прикордонної служби України з Національною поліцією, Державною фіскальною службою та СБУ припинено спробу доставки з Одеси в західні регіони України великої кількості тютюнових виробів.
Інформацію про незаконний обіг сигарет, які мали переправляли використовуючи транспортний засіб одного з поштових перевізників, отримали оперативні співробітники Котовського прикордонного загону. Негайно було організовано співпрацю з іншими правоохоронними та контролюючими відомствами.
Вже за деякий час вантажівку співробітники Національної поліції спинили на трасі «Київ-Одеса», а прикордонники направили повідомлення на фіскальну службу та СБУ. Невдовзі було отримано й ухвалу суду, на підставі якої розпочався догляд вантажівки спільною міжвідомчою групою.
В даний час вже виявлено чотири відправлення цигарок «Ashima», які мали доправити в Чернівці та Ужгород. Як повідомляє Державна прикордонна служба України, перевірка та огляд триває.

peredplata