Буковинські правоохоронці знову виявили схованку з контрабандними цигарками

Буковинські правоохоронці знову виявили схованку з контрабандними цигаркамиСьогодні близько обіду в результаті реалізації оперативної інформації СБУ спільною міжвідомчою групою з числа працівників цього ж відомства, оперативників та співробітників відділу внутрішньої безпеки Чернівецького загону і службовців Національної поліції на ділянці ВПС «Фальків» було виявлено схованку із контрафактними цигарками.

Куриво в подальшому планували незаконно переправити через українсько-румунський кордон, адже поряд зі схованкою правоохоронці виявили причеп. В ході пошукових заходів правоохоронцями було виявлено муляжі, а саме коробки з-під сигарет в чорному поліетилені набиті соломою з метою введення в оману прикордонників. Наразі тривають оперативні заходи щодо пошуку ймовірних власників покинутого товару.
Зазначимо, що з початку поточного року на території області прикордонниками Чернівецького загону у 22 випадках було виявлено та вилучено більше 63 тисяч пачок тютюнових виробів на загальну суму понад 700 тисяч гривень.

Прес-служба Чернівецького прикордонного загону

peredplata