Лісівники на Соборній площі у Чернівцях варили справжній карпатський чай

Буковинські лісівники варили «Чар-зіллядля двох» і зібрали за його продаж 3,5 тисячі гривень для АТО
Працівники Берегометського лісмисливгоспу на День всіх закоханих долучились до благодійних акцій «Волонтерського містечка», де збирали кошти на допомогу учасникам Антитерористичної операції.
Лісівники на Соборній площі у Чернівцях варили справжній карпатський чай. Трьомастами літрів такого «Чар-зілля для двох» вони пригощали усіх охочих. Кошти, отримані за продаж чаю із натуральних гірських трав, передадуть на потреби військових. Усього зібрано 3,5 тисячі гривень.
Акція з приготування 300 літрів трав’яного напою, за словами заступника директора з благоустрою рекреації, туризму та комунікації ДП «Берегометське ЛМГ» Тетяни Тирон, може потрапити до Книги рекордів України. Чи було дійсно встановлено у Чернівцях це рекордне досягнення, згодом повідомить комісія, яка розглядає подану лісівниками заявку.
Окрім цього, пара чернівчан у конкурсах від «Волонтерського містечка» виграла відпочинок у будиночку лісника «Мигово-Майдан», що у Мигівському лісництві ДП «Берегометське ЛМГ».
Як зазначив в.о. начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий, лісівники області і надалі продовжуватимуть допомагати українським солдатам.

Прес-служба Чернівецького обласного управління
лісового та мисливського господарства

peredplata