У Чернівцях вже є перший офіційний мільйонер

Цього тижня ряди чернівецьких декларантів поповнив перший мільйонер: чернівчанка відзвітувала про доходи від заробітної плати у сумі 1,3 млн. грн.
Загалом станом на 16 лютого 2016 року про свої минулорічні статки вже повідомив 281 чернівчанин. Загальна сума задекларованого доходу 9,1 млн. грн.
«Про отриманий спадок вже встигли повідомити ¬¬¬34 чернівчанина на суму доходу 4,7 млн. грн., задекларували доходи, отримані від оренди нерухомого та рухомого майна 16 чернівчан на суму 2,3 млн. грн., про продаж майна відзвітували 8 чернівчан на суму 1,1 млн. грн.», – розповіла начальник відділу адміністрування доходів і зборів самозайнятих осіб ДПІ у м. Чернівцях Оксана Крамар.
Кампанія декларування направлена не лише на наповнення бюджету,- головна її мета – виконання положень Податкового кодексу України. Саме тому, 209 чернівчан, які подали декларації про майновий стан і доходи, з бюджету повернуть майже 333,1 тис. грн. сплаченого податку. Більшість з декларантів скористається правом на податкову знижку за оплату навчання. Наразі вже 180 батьків студентів претендують на повернення 238,8 тис. грн.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що деклараційна кампанія триває до 1 травня. Гостинно запрошуємо чернівчан до Центру обслуговування платників ДПІ у м. Чернівцях! Або ж є можливість з метою економії коштів та власного часу заповнити та направити декларацію про майновий стан і доходи до податкової інспекції через Інтернет. Для цього необхідно отримати електронний цифровий підпис і скористатись електронним сервісом «Декларування он-лайн», який розміщений на веб-порталі ДФС.

Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata