Маршрут від студентських гуртожитків до корпусів ЧНУ на Сторожинецькій з\’явиться в Чернівцях ще не скоро

Маршрут від студентських гуртожитків до корпусів ЧНУ на Сторожинецькій з'явиться в Чернівцях ще не скоро\”Студентська\” петиція про новий маршрут набрала потрібну кількість голосів на сайті Чернівецької міської ради

Петиція про створення такого маршруту з\’явилася на сайті міської ради і буквально за кілька днів набрала потрібну кількість голосів. У ній йдеться про організацію маршурту до 8 та 9 корпусів ЧНУ, які знаходяться за адресою вул. Сторожинецька, 101.

\”У 8-му та 9-му корпусах навчаються студенти Інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук, факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва ЧНУ ім. Ю. Федьковича, а це понад 1500 студентів, близько 300 викладачів та співробітників цих підрозділів.\” – йдеться у петиції.

У відповідь на це міській голова Олексій Каспрук вкотре заявив про плани реформування та модернізації транспортної мережі Чернівців і сказав, що створення такого маршруту цілком можливе, адже в планах також перенесення автобусної зупинки з перехрестя Сторожинецької та Героїв Майдану на виїзд із міста (там зупиняються автобуси, які вирушають в Сторожинецькому напрямку). Проте додав, що це доволі затяжний процес, тому новий маршрут для студентів з\’явиться нескоро.

– Можливо, запустимо до першого вересня – до початку нового навчального року, – сказав Олексій Каспрук

peredplata