В Чернівцях невідомі напали на таксиста

В Чернівцях невідомі напали на таксиста35-річного водія госпіталізували з численними пораненнями

20 лютого, вранці, до лікарні швидкої медичної допомоги Чернівців із численними колото-різаними пораненнями в області грудної клітки, саднами в області голови та геморагічний шок був госпіталізований 35-річний мешканець Глибоцького району, працівник однієї із служб таксі обласного центру.

Як вдалося з\’ясувати чернівецьким правоохоронцям, в ту ніч потерпілий отримав виклик на обслуговування пасажирів на вулиці Руській обласного центру. За вказаною адресою до нього підсіли двоє осіб, замовників послуги, однак, прибувши на вулицю Білоруську, в салоні автомобіля зненацька завдали чисельних поранень таксисту, після чого втекли.

Дії зловмисників слідчі кваліфікують за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України – Замах на вбивство.
На даний час поліція вживає всіх можливих заходів, спрямованих на встановлення та затримання злочинців. Також поліцейські звертаються до громадян: кому відома будь-яка інформація про даний факт прохання повідомити до найближчого відділення поліції або зателефонувати на спецлінію 102.

peredplata