Нові чернівецькі патрульні з\’являться на вулицях міста вже за місяць

Нові чернівецькі патрульні з'являться на вулицях міста вже за місяцьСтарт роботи нової поліції в Чернівцях заплановано на 27 березня.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференцій начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернівецькій області Святослав Кішлар. За його словами, наразі в місті продовжується навчання патрульних поліцейських.

Он сообщил, что сейчас в городе продолжается обучение патрульных полицейских. В їхні службові обов\’язки входитиме охорона громадського порядку, фунція ДАІ, а також виїзд на місце події.

Реформуватимуть також і сільську поліцію:

Нова система патрулювання буде здійснюватися за Самбірським експериментом. Так, у «сільських» районах області, передбачено створення та функціонування 29 груп реагування патрульної поліції, до складу яких планується залучити понад 230 поліцейських та 29 одиниць автотранспорту. Створення таких груп призведе до скорочення терміну прибуття поліцейських на місце вчинення правопорушення у межах міста до 5 хвилин, у районах – до 15-20 хвилин, – зазначив Святослав Кішлар.

Також всі співробітники поліції, які вже працюють, повинні пройти переатестацію. За словами Кішлара, переатестація відбудеться до липня 2016 року.

peredplata