У перший день року у вогні загинуло троє буковинців та двоє травмувались від феєрверків

У перший день року у вогні загинуло троє буковинців та двоє травмувались від феєрверківТроє людей загинуло на пожежах 1 січня 2012 року в Чернівецькій області.

Так 1 січня о 09 год. 28 хв. до оперативно-диспетчерської служби УМНС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Малятинці Кіцманського району Чернівецької області.

На місці події було виявлено тіла 2-х загиблих чоловіків 1960 р.н. та 1973 р.н.. Попередня причина смерті людей – отруєння продуктами горіння.

Вогонь знищив ліжко, постільну білизну, речі домашнього вжитку, а також пошкодив стіни будинку, вікна та двері.

Орієнтовна причина пожежі – порушення правил експлуатації електронагрівальних приладів.

Того ж дня близько 11.50 в с. Ломачинці Сокирянського району в будинку було виявлено тіло власника 1973 р.н. Площа пожежі – 2 м2. Вогнем знищено: ліжко, постільна білизна. Причина пожежі та збитки встановлюються. Про це повідомляє відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю УМНС України в Чернівецькій області.

Окрім того в новорічну ніч до приймального відділення Сторожинецької районної лікарні поступили мешканці села Банилів Підгірний, чоловіки 1967 та 1984 років народження. За оперативною інформацією чоловіки отримали травми обличчя під час запуску новорічних феєрверків. Лікарі надали постраждалим першу медичну допомогу та направили їх до обласної клінічної лікарні м. Чернівці.

1 січня до опікового відділення лікарні швидкої медичної допомоги м. Чернівці було госпіталізовано 48- річного жителя с. Баламутівка Заставнівського району з діагнозом термічні опіки обличчя, обох верхніх кінцівок та грудної клітки 2-3 ступеню. Опіки чоловік отримав через власну необережність, розпалюючи піч у власній оселі, повідомляє Відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю управління МНС в Чернівецькій області.

peredplata