Поліцейські в Чернівцях затримали злочинця, який вбив двох людей і підпалив квартиру

Поліцейські в Чернівцях затримали злочинця, який вбив двох людей і підпалив квартиру Сьогодні під час брифінгу заступник начальника слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Дем\’ян Голянський розповів про подробиці трагедії, яка сталася 26 лютого в Чернівцях.

У цей день пожежники отримали повідомлення про те, що в квартирі будинку по вулиці Руській вирує пожежа. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили в квартирі тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті. Один з них виявився 60-ти річним господарем квартири.

При проведенні експертизи було встановлено, що господар квартири загинув в результаті колото-різаних проникаючих поранень голови, а другий чоловік – внаслідок удушення.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити особу другого потерпілого, а також підозрюваного в жорстоких вбивствах і підпалі.

Другим підозрюваним виявився 49-річний житель Чернівців, а вбивцею – 31-річний чернівчанин. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень.В ході розслідування було встановлено, що напередодні ввечері чоловіки втрьох розпивали спиртні напої. В процесі між ними почалася сварка. В результаті гість почав бити господаря квартири, а потім схопив ніж і вдарив ним у район голови потерпілого. Від отриманих травм той помер. Щоб позбутися свідка, злочинець побив його, а потім задушив.

Для того, щоб приховати сліди злочину, вбивця підпалив диван в квартирі і покинув її.

На даний момент злочинець поміщений в СІЗО. За скоєні злочини йому загрожує довічне ув\’язнення.

Ми писали про те, що на Руській в Чернівцях пожежники гасили пожежу, на якої були виявлені тіла двох убитих чоловіків.

Джерело: 0372

peredplata