Автомобільну дорогу Чернівці-Івано-Франківськ планують відремонтувати за 410 мільйонів гривень

Автомобільну дорогу Чернівці-Івано-Франківськ планують відремонтувати за 410 мільйонів гривеньСаме таку суму грошей буде виділено на ремонт дороги з Державного бюджету.

Днями Кабінет Міністрів України затвердив розподіл дорожнього бюджету на 2016 рік. Ці гроші планується витратити не лише на дрібний поточний ремонт та зимове утримання автомобільних доріг, а й на комплексні дорожні роботи. Основні видатки передбачається спрямувати на поточний середній ремонт автомобільних доріг загального користування – близько 3,5 мільярдів гривень, а також на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування, які включають в собі зимове утримання доріг, виконання заходів з безпеки дорожнього руху, ліквідацію деформацій дорожнього покриття тощо – 2,5 мільярдів гривень.

З цих грошей 410 мільйонів буде витрачено безпосередньо на ремонт автомобільної дороги сполученням Чернівці-Івано-Франківськ. Про це повідомляє новинний портал Івано-Франківська, посилаючись на повідомлення у фейсбуці одного із нардепів.

Автомобільну дорогу Чернівці-Івано-Франківськ планують відремонтувати за 410 мільйонів гривень

peredplata