Демобілізація прикордонників у Чернівецькому загоні

25 березня 2016 року Президентом України був підписаний Указ №115/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, призваних відповідно до Указу Президента України від 21 липня 2014 року № 607 та під час першої черги часткової мобілізації відповідно до Указу Президента України від 14 січня 2015 року № 15».
Вчора, 31 березня 2016 року в управлінні Чернівецького прикордонного загону відбулися урочисті заходи з нагоди вшанування військовослужбовців, які звільняються в запас. Їх звільнення проходитиме у кілька етапів. Найкращі 50 військовослужбовців від рядового до офіцерського складу вчора отримали довідки про завершення служби за мобілізацією.
Час проведений в Чернівецькому прикордонному загоні був перевіркою вміння працювати в нових умовах, забезпечувати якісне виконання покладених службових завдань. Багатьом з військовослужбовців, які звільняються в запас, довелось виконували обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції, вони з усією відповідальністю захищали мир та спокій в державі. Кращих прикордонників було нагороджено грамотами, листами подяки.
На завершення заходу до присутніх звернувся начальник Чернівецького прикордонного загону, полковник Павло Лисак – «Мені особисто та всьому колективу прикордонного загону було приємно проходити службу з такими військовослужбовцями як ви. Я з певністю можу сказати, що з такими людьми і в бій, і в розвідку пішов би охоче. Більше того, прикордонний загін завжди буде радий таким людям. Можливо з часом, хтось і повернеться назад вже в якості військовослужбовця за контрактом і в подальшому зможе посилити обороноздатність нашої країни в питанні захисту її державних кордонів». Після сказаного Павло Лисак потиснув руку кожному звільненому в запас.

Прес-служба Чернівецького
прикордонного загону

peredplata