Чернівчан запрошують до участі у \”Зеленій толоці\”

Запрошуємо всіх приєднатися до нашої доброї традиції, громадської ініціативі ПриватБанку – проведення 9 квітня 2016 року національної толоки під девізом «Зробимо країну зеленою!».

Чернівчан запрошують  до участі у "Зеленій толоці"

ПриватБанк проводить толоки вже 16 років. У минулому році ініціатива зустріти весну чистими і зеленими парками, скверами, улюбленими місцями відпочинку городян – стала національною і навіть вийшла на міжнародний рівень. У суботнику взяли участь більше 150 тисяч чоловік в Україні, Латвії, Португалії, Іспанії та інших країнах.

Сьогодні ми пропонуємо всім ЗМІ приєднатися до нашого заходу та оголосити 9 квітня «зеленим» днем в Україні та вашому місті.

Ви можете розповісти про толоку банку, запросивши всіх городян зробити своє місто чистішим і зеленішим.Ми чекаємо на толоці всіх вас, ваших друзів, знайомих – адже це чудова можливість зробити добру справу свого міста і його жителям.

Всі організації та підприємства, які взяли участь в проведенні суботника, будуть відзначені на спеціальній сторінці Facebook та на сайті nasubbotnik.com.ua. Тут же ви можете також запропонувати свої місця для проведення толоки, отримати інформацію про місця проведення акції в вашому місті, всі необхідні інформаційні та промо-матеріали.

Всю необхідну інформацію про участь в толоці ви можете отримати в регіональному прес-офісі ПриватБанку по телефону +380660568425 або по електронній пошті presscv@privatbank.ua.

З повагою,
Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет

peredplata