Буковинець отримав 8 років за жахливе зґвалтування неприродним способом

Буковинець отримав 8 років за жахливе зґвалтування неприродним способомЗа насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, що спричинило смерть, суд засудив буковинця до 8 років позбавлення волі. Прокуратура вимагає більше.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області Сокирянський районний суд Чернівецької області засудив до 8 років позбавлення волі 19-річного мешканця с. Сербичани Сокирянського району Чернівецької області, який 13.12.2015 перебуваючи в стані алкогольного сп\’яніння, застосовуючи фізичну силу, вступив у статеві зносини неприродним способом з 64-річною односельчанкою. Від тяжких тілесних ушкоджень жінка померла.

Здійснюючи процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні Кельменецька місцева прокуратура вимагала призначити покарання у виді 11 років позбавлення волі. Суд визнав винним обвинуваченого за ч. 3 ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, що спричинило особливо тяжкі наслідки) та із застосуванням ст. 69 КК України (призначення більш м\’якого покарання) присудив 8 років позбавлення волі.

Прокуратура подала апеляційну скаргу на дане рішення і вимагатиме більшого терміну відбування покарання.

peredplata