До Великодня перерахування Чернівецькою митницею коштів на ремонт доріг перетнули рубіж у 200 мільйонів гривень

Понад 200 мільйонів гривень – таку суму коштів, спрямовано буковинськими митниками до спецфонду Чернівецької області, безпосередньо на ремонт доріг від початку проведення оголошеного Кабінетом Міністрів України дорожнього експерименту.

До речі, ці кошти становлять 50 відсотків від суми перевиконання митницею плану надходжень, сформованих з мита, акцизу та ПДВ. Тобто, починаючи з вересня 2015 року (часу початку експерименту) митниця перевиконала встановлені індикативи на понад 400 млн. грн.

“Приємно не тільки на словах, а й конкретними справами привітати Україну та наш народ з найбільшим християнським святом – Великоднем, – резюмує начальник Чернівецької митниці Микола Салагор. Вкотре, хочу підкреслити, що наше пріоритетне завдання у надскладний для країни час – не лише по максимуму наповнити державну скарбницю, але й докласти усіх можливих зусиль для забезпечення додаткових коштів на реконструкцію доріг. Разом з тим зазначу, що здобутки митниці є результатом напруженої й злагодженої роботи колективу митниці та підприємців краю. Користуючись нагодою, хочу подякувати тим, хто небайдужий до долі нашої держави й добросовісно виконував поставлені перед ними завдання. Вітаю всіх зі світлим та величним Святом Воскресіння Христового. Бажаю, щоб у Ваших оселях завше панували родинне тепло та злагода, а серця наповнювалися непохитною вірою та невичерпною енергією для добрих справ в ім’я України!”.

peredplata