Двоє буковинців позбулися своїх автівок через намагання незаконно перевезти сигарети до Румунії

За інформацією прес-служби Чернівецького прикордонного загону цієї ночі в пункті пропуску «Порубне», що на українсько-румунському кордоні, було виявлено приховані від прикордонно-митного контролю сигарети. 31-річний буковинець, попередньо заховавши незаконний товару колесах свого «Фольксвагена», намагався перетнути кордон та потрапити на територію Румунії.

Двоє буковинців позбулися своїх автівок через намагання незаконно перевезти сигарети до Румунії

Проте, через нервову поведінку водія у прикордонників виникла підозра щодо даного автомобіля. Під час спільного поглибленого огляду транспортного засобу, у двох його задніх колесах правоохоронці виявили 428 пачок марки «Марбле».

Намагання незаконно збагатитися призвело до того, що водій позбувся і сигарет, і свого автомобіля, який було оцінено у 70 тисяч гривень.

Днем раніше в цьому ж пункті пропуску, інший мешканець Чернівецької області намагався незаконно перевезти більше 200 пачок сигарет різних марок, попередньо заховавши їх у спеціально виготовлений тайник у паливному баку свого мікроавтобуса марки «Мерседес-Бенц». В даному випадку разом із тютюновими виробами також вилучено автомобіль, який оцінено у 120 тисяч гривень.

peredplata