На Буковині поблизу кордону затримали двох осіб та підакцизні сигарети

Державна прикордонна служба України разом з іншими правоохоронними органами та у взаємодії з колегами сусідніх країн продовжують спільні заходи з протидії протиправній діяльності на кордоні. Так, цієї ночі прикордонники Чернівецького загону в рамках взаємодії з румунськими колегами припинили спробу переміщення тютюнових виробів до Румунії.
Сьогодні, близько другої години ночі прикордонникам відділу «Черепківка» надійшла інформація від колег з Румунії про виявлення групи осіб з українського боку, які рухались в бік державної межі. Для перевірки даної інформації було вислано прикордонний наряд, який помітив двох невідомих. Під час затримання чоловіків, останні чинили опір та спробували втекти від охоронців кордону, використавши легковий автомобіль ВАЗ 2106. Проте українські прикордонники їм цього зробити не дали та затримали порушників. Поряд з місцем затримання також було виявлено два пакунки із сигаретами.
Затриманими виявилися 23- та 28-річні мешканці Сторожинецького району. Наразі порушників доставлено на відділ прикордонної служби. На них складено відповідні процесуальні документи за порушення прикордонного режиму та спробу порушення державного кордону і злісну непокору законним вимогам військовослужбовців Держприкордонслужби. Їхню долю вирішуватиме суд.
Крім того, вчора увечері прикордонниками відділу «Мамалига» було припинено спробу переміщення 4 ящиків із сигаретами марок «LM» та «Marlboro». Вивлені тютюнові вироби після перерахунку будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.

Прес-служба Чернівецького
прикордонного загону

peredplata