Кращі практики енергоефективності будуть представлені в Чернівцях

25 травня 2016 року в Мармуровій залі Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича відбудеться практична конференція «День енергоефективності в Чернівцях». Програмою конференції передбачено проведення семінару для представників комунального сектору «Енергоефективність для муніципалітетів» з обговоренням прикладів реалізації енергоефективних проектів для пам’яток історії та архітектури, майстер-класи «Краудфандінг в енергозбереженні» та «Застосування принципів ресурсоефективного та чистого виробництва на прикладі термомодернізації будівель». Організаторомконференціївиступив Центр ресурсоефективного та чистого виробництва (м. Київ).
В якості спікерів запрошено ЙоханнесаФреснера (Stenum GmbH, Австрія), Вікторію Базан (фундаторка проекту «Спільнокошт»), представників регіональної влади та місцевого самоврядування, Ощадбанку, Асоціації спеціалістів з енергоефективності та енергозбереження. Також на конференції будуть представлені результати енергетичного обстеження Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, здійсненого експертами та стажерами проекту ЮНІДО «Сприяння адаптації та впровадженню ресурсоефективного та більш чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в Україні» та проекту «Перепідготовка і соціальна адаптація військовослужбовців та членів їх сімей в Україні» ( «УКРАЇНА-НОРВЕГІЯ»).
Метою конференції є презентація та обговорення кращих практик енергоефективності для розвитку муніципалітетів та ОСББ. До участі запрошені представники комунальних закладів, громадських об’єднань, ОСББ, бізнес-асоціацій, технічних фахівців з енергоаудиту та енергозбереження. Початок о 9.00. Вхід вільний.
Акредитація ЗМІ за телефонами: +38 094 827-83-78, +38 067 902-76-06.
Довідково:Центр ресурсоефективного та чистого виробництва створений за підтримки Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО), Уряду Швейцарської Конфедерації та Уряду Республіки Австрії в межах проекту «Сприяння адаптації та впровадженню ресурсоефективного та більш чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в Україні»

peredplata