Глибоцькі ліцеїсти спробували себе у ролі пожежників

Глибоцькі ліцеїсти спробували себе у ролі пожежників

Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області для проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з дітьми постійно протягом року проводять різноманітні заходи. Так, після завершення навчального року рятувальники відвідують пришкільні табори, в яких зараз відпочивають та навчаються учні навчальних закладів краю. Про це інформує прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Глибоцькі ліцеїсти спробували себе у ролі пожежників

Глибоцькі ліцеїсти спробували себе у ролі пожежників

Зокрема, 30 травня працівники Глибоцького районного сектору Управління ДСНС провели цікаву та пізнавальну екскурсію в пожежно-рятувальному підрозділів для учнів Глибоцького ліцею. На початку заходу рятувальники розповіли дітлахам про щоденну роботу працівників Служби порятунку 101 та нагадали про важливість постійного дотримання правил увагу. Працівники Управління ДСНС звернули увагу дітей на безпечному відпочинку в лісі та на воді, оскільки влітку малеча саме там найбільше полюбляє відпочивати. Вчителям, які супроводжували учнів, були вручені листівки та буклети з правилами безпеки. Рятувальники також поспілкувалися з дорослими щодо систематичного навчання дітей правилам безпеки.

Після цього учні ліцею змогли оглянути пожежно-рятувальні автомобілі та інше спеціальне обладнання рятувальників. Малеча зацікавлено слухала фахівців Управління ДСНС про призначення кожного інструменту та про його властивості. Велике захоплення у дітей викликала можливість посидіти в пожежному автомобілі та самим приміряти бойовий одяг рятувальників. Та найбільше діти зраділи можливості пліч-о-пліч з рятувальниками ліквідувати умовну пожежу. Учні та вчителі ліцею дуже дякували рятувальникам за цікаву екскурсію та обіцяли обов’язково приходити ще.

peredplata