Процедура адміністративного оскарження була топ – темою чергової «гарячої лінії» у фіскальній службі Буковини

Право на адміністративне оскарження рішень контролюючих органів є важливим та необхідним механізмом досудового врегулювання спору між платником податків і контролюючим органом – стверджують у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області.

Відтак, вирішення таких спорів у межах адміністративного оскарження дає можливість суб’єктам господарювання захистити свої інтереси, виявити недоліки в роботі органів фіскальної служби та своєчасно їх усунути, зекономити час та зусилля, оминаючи процедури судового оскарження.

Саме вирішення спірних питань щодо оподаткування між контролюючими органами та платниками податків стало темою для спілкування під час вчорашньої «гарячої лінії». На запитання дозвонювачів відповідала завідувач сектору досудового врегулювання спорів ГУ ДФС у Чернівецькій області Вавринчук Марина Геронимівна.

З переліком найактуальніших узагальнених питань та відповідей на них Ви можете ознайомитися на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Чернівецькій області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/250946.html.

peredplata