НА БУКОВИНІ ПРИКОРДОННИКИ ЗАТРИМАЛИ 27-РІЧНОГО ЧОЛОВІКА ТА ПОНАД 50 ЯЩИКІВ ЦИГАРОК

Понад півсотні ящиків сигарет та одну особу, ймовірно причетну до незаконної переправи товару до сусідньої Румунії, затримали за минулу добу прикордонники Чернівецького загону.
Так, сьогодні близько півночі, прикордонниками відділу «Красноїльськ» було помічено групу невідомих осіб, які подолавши загороджувальний паркан, рухалися вбік державного кордону із ношами на спині. Під час спроби затримання, невідомі покинули ноші та вдалися до втечі в тил ділянки. Одного зі зловмисників прикордонникам вдалося одразу ж затримати, пошуки його спільників наразі тривають. Під час огляду місця затримання було виявлено 42 ящики сигарет марок «Марбле», «Ротманс», «Комплімент» та «Хілтон», які порушники намагались незаконно переправити через українсько-румунський кордон.
А вчора по обіді прикордонники відділу «Селятин» запобігли спробі переправити до Румунії 9 ящиків сигарет марки «Марбле». Упаковані та підготовлені до незаконного переміщення тютюнові вироби знаходились за 70 метрів від лінії державного кордону, прикидані хвойним гіллям та травою.
Вилучений товар разом із затриманим 27-річним мешканцем Глибоцького району було доставлено до прикордонних підрозділів. Після проведення відповідних процедур сигарети будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області, а долю затриманого чоловіка вирішуватиме суд.

Прес-служба Чернівецького
прикордонного загону

peredplata