Буковинських підприємців \”атакують\” телефонні шахраї

Буковинських підприємців "атакують" телефонні шахраїВже не вперше Чернівецька ОДПІ повідомляє про те, що підприємців \”атакують\” телефонні шахраї.

Керівництво податкової інспекції вкрай стурбоване тривожними сигналами представників бізнесу, на які просто не можливо не звернути уваги. Адже аферисти не припиняють своєї злочинної діяльності та продовжують тероризувати платників.

Своєї тактики виманювання коштів у підприємців аферисти не змінюють. Як правило, злочинці телефонують до керівників, головних бухгалтерів та приватних підприємців на стаціонарний телефон та пропонують за винагороду «вирішити питання» із перевіркою. Найчастіше підприємцям розповідають про якусь перевірку з Києва, на яку і потрібні кошти.

Для подальшого зв’язку залишають номер мобільного телефону нібито керівника інспекції. За інформацією підприємців вже відомі принаймні два таких телефонних номера: 095-653-11-59, 050-913-39-88.

Чернівецька ОДПІ звертається до громадян із проханням повідомляти про випадки вимагання грошових коштів, або вчинення інших неправомірних дій управління власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області за тел.:54-56-17.

Нагадуємо, що за вказані протиправні дії передбачена відповідальність згідно з чинним законодавством.

peredplata