Податковий внесок чернівецьких спрощенців – 50 мільйонів гривень

Чернівецькі платники єдиного податку – юридичні особи та приватні підприємці упродовж п’яти місяців цього року сплатили до бюджету 50,0 млн. грн., що на 16,8 млн. грн., або на третину більше, ніж у минулому році.

Приватні підприємці перерахували до скарбниці 36,7 млн. грн., що на 12,2 млн. грн. більше минулорічних показників. Юридичні особи цьогоріч поповнили бюджет на 13,2 млн. грн., що на 4,6 млн. грн., більше, аніж минулого року.

Чернівецька ОДПІ звертає увагу платників податків на необхідність проведення своєчасних розрахунків із бюджетом. Адже за несплату авансових внесків єдиного податку реєстрація платником єдиного податку може бути анульована шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу у разі наявності податкового боргу на кожне перше число місяця протягом двох послідовних кварталів – в останній день другого із двох послідовних кварталів.

Висловлюємо щиру подяку сумлінним платникам за плідне партнерство та відчутний внесок у розвиток економіки нашого рідного міста, а також бажає подальшого збільшення прибутків чернівецькому бізнесу.
Відділ організації роботи Чернівецької ОДПІ

peredplata