Берегометські лісівники допомагають хворим дітям

Доброчинність – справа кожного!
Справжнє милосердя – це бажання приносити
користь іншим людям, не думаючи про винагороду.
Х.Келлер
Берегометські лісівники допомагають хворим дітям
Берегометські лісівники ніколи не залишаються осторонь чужих бід і проблем. А коли це стосується дітей, то не має жодних зволікань у допомозі. Чималій кількості дітей хворих на важкі хвороби допомагає ДП «Берегометське ЛМГ». Звичайно, хвалитися про милосердя не можна, але говорити про це і закликати творити добро усіх небайдужих – необхідно.
Трудовий колектив, профспілковий комітет лісмисливгоспу постійно опікується геріатричним будинком для людей поважного віку в с. Коритне, Вижницького району, Берегометською лікарнею Червоного Хреста, воїнами АТО, їх сім’ями та ін. А нещодавно відвідали школу-інтернат для дітей-інвалідів в с. Магала.
В інтернаті виховуються 64 хлопчики та 4 дівчинки. Це важкий заклад, від побаченого в якому, затамовує подих і сльози котяться з очей. В усіх мешканців інтернату своє життя – лікування, харчування, відпочинок і певні розваги. Діти нагодовані, одягнуті, а головне – оповиті великою любов’ю і повагою всіх, без виключення, працівників установи і щирим відношенням хорошого, мужнього директора інтернату Михайла Зайделю. Пан Михайло люб’язно провів екскурсію територією та познайомив з дітьми і персоналом. Голова профспілкового комітету ДП «Берегометське ЛМГ» Василь Бужора, голова цехового комітету Мигівського лісництва Анатолій Михайлюк з біллю у серці, але великим натхненням, спілкувалися з дітворою, за що ми щиро вдячні.
Вихованці школи дуже люблять відвідувачів. Серед них є ті, які співають, пораються по господарству, доглядають худобу. Взагалі, ці діти живуть у своєму світі… Якомусь простішому і незрозумілому для здорових людей. Їм не потрібні розкоші і гроші, вони не переймаються політикою і не судять ближнього. Вони прагнуть ласки, уваги і любові.
Звертаємося до усіх небайдужих лісівників країни частіше спілкуватися з дітьми і вдивлятися у їх очі. В них щирість, правда і нестримне бажання жити.
Тетяна Тирон

peredplata