При виконкомі Чернівецької міської ради формується Громадська рада

Інститути громадянського суспільства запрошуються до участі у створенні нового складу Громадської ради при виконавчому комітеті Чернівецької міської ради.
До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України на території м. Чернівців не менш як за один рік до проведення установчих зборів Громадської ради.

Для участі в установчих зборах необхідно:

1. Подати до 18 серпня 2016 року до ініціативної групи заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. Документи надавати у паперовому вигляді за адресою: 58002, м. Чернівці, площа Центральна, 1, к. 106, сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради (з 9.00 до 18.00).

2. До заяви у обов\’язковому порядку додаються:

– письмове рішення керівного органу інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про внесення кандидатури для участі в установчих зборах та виборах членів Громадської ради, посвідчене печаткою (у разі наявності) із зазначенням у ньому відомостей про поштову та електронну адреси організації;
– біографічна довідка кандидата із обов’язковим зазначенням його контактних телефонів та електронної адреси;
– копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства на території м. Чернівців;
– інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства за останній рік.

3. Приймання заяв для участі в проведенні установчих зборів та доданих до них документів завершується 18 серпня 2016 року о 18.00 год.

Також на засіданні Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для обрання персонального складу Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради головою групи було обрано голову ради профспілки захисту підприємництва м.Чернівців Марію Філіпчук. Окрім того, було прийняте рішення про проведення установчих зборів 2 вересня 2016 року о 15.00 в приміщенні міської ради (каб .105).

Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано склад Громадської ради при виконавчому комітеті Чернівецької міської ради.
Довідки за телефоном: (0372) 52-25-79.

peredplata