На Буковині прикордонники України та Румунії затримали порушника та 25 ящиків сигарет

Учора, в рамках спільних заходів з посилення охорони ділянки українсько-румунського кордону, прикордонники України та Румунії запобігли переміщенню партії контрабандних сигарет.

На Буковині прикордонники України та Румунії затримали порушника та 25 ящиків сигарет

Під час моніторингу прилеглої до кордону території прикордонний наряд відділу «Селятин» Чернівецького загону виявив групу осіб, які рухалися в бік кордону. Помітивши правоохоронців, невідомі вдались до втечі, покидавши свої ноші, в яких було 15 ящиків сигарет.

Про даний факт одразу ж було поінформовано як сусідні підрозділи, так і суміжну сторону. В ході подальших пошукових заходів українські прикордонники виявили ще 6 ящиків сигарет та затримали місцевого жителя без документів. З румунської сторони надійшла інформація про затримання на своїй території також 4 ящиків із тютюновими виробами. Таким чином, в ході спільних з колегами із Румунії дій було не допущено переміщення 25 ящиків сигарет.

Тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу та після проведення необхідних заходів буде передано представникам ДФС у Чернівецькій області. Щодо затриманого 25-річного буковинця, то його подальшу долю вирішуватиме суд. Наразі триває пошук його ймовірних спільників як з українського, так і з румунського боків.

peredplata